REFERENCE

KARSIA D. O. O., DUTOVLJE
Direktor: Milivoj Širca

Tabor trade je naš računovodski servis že enajst let. Z njihovimi storitvami smo zadovoljni, saj nam poleg rednih opravil, ki spadajo v delo računovodskih servisov, pomagajo z nasveti, kako najbolje reševati izzive, ki se pojavljajo ob vsakodnevnem poslovanju našega podjetja. Cenimo njihovo natančnost, profesionalen pristop in poznavanje nenehno spreminjajoče se slovenske podjetniške zakonodaje. Z njo posledično do sedaj ob davčnih kontrolah nismo imeli težav.

DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE

S podjetjem Tabor trade sodelujemo že nekaj let. S storitvami smo izredno zadovoljni. Kolektiv je prijazen in vedno pripravljen prisluhniti našim težavam, tako da vedno skupaj najdemo pravo pot. S svojimi nasveti in strokovnostjo so nas prepričali. Povsem jim zaupamo.

MESTNA ZVEZA UPOKOJENCEV LJUBLJANA
Predsednik: Marjan Sedmak

Pri delu s podjetjem Tabor trade cenimo osebni pristop in medsebojno zaupanje. S servisom smo v vsakodnevnem dobrem poslovnem odnosu. Vse storitve in zahtevana poročila za nas opravijo v želenem roku.

PABREC d.o.o.
Direktor: Alexey Patrin

Hvala ker ste tako prijazni in vedno hitro odzivni! Radi imamo natančnost in to pri vas tudi dobimo.

VALARIS d.o.o.
Direktorica: Julija Trofimova

S podjetjem Tabor trade d.o.o. sodelujemo že skoraj 4 leta in smo zelo zadovoljni z računovodskimi storitvami. Nudijo nam res kvalitetno računovodsko podporo in svetovanje. Imamo dobro urejeno dokumentacijo, in kadar potrebujemo informacije ali nasvet se nanje vedno lahko obrnemo. 

VARIO d.o.o.
Direktor: Jože Marc

Zelo smo zadovoljni s storitvami, ki nam jih nudi podjetje Tabor trade d.o.o. Vedno so prijazni in strokovni. Vse informacije in pomoč dobimo takoj ko jih potrebujemo, zato že več let zelo dobro sodelujemo.